Η Ομάδα

Ο ηλεκτρολόγος Καβαγιάδας Δημήτριος και οι συνεργάτες του, με γραφείο στον Κορυδαλλό (Αττάλειας 240Β) και με εμπειρία πάνω από 12 χρόνια στον ηλεκτρολογικό τομέα, αναλαμβάνουν κάθε είδους ηλεκτρολογικές εργασίες, με επαγγελματισμό και συνέπεια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η Ιστορία μας

Παρέχουμε Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες από το 2009

Αναλαμβάνουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις επαγγελματικών κτιρίων και κατοικιών, όπως σε εμπορικά καταστήματα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και σε βιομηχανικούς χώρους. Επιπλέον, αναλαμβάνουν εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, συναγερμών, καμερών, αυτοματισμών, καθώς και εγκαταστάσεις δικτύων, κεραιών και οπτικοακουστικών μέσων.

Παρέχουν πιστοποιητικά ΔΕΗεγκαταστάσεις γειώσεων, ενώ πραγματοποιούν ελέγχους και μετρήσεις της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Επίσης, ασχολούνται με βλάβες, με θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις, με εγκαταστάσεις και μελέτες φωτισμού τόσο σε καταστήματα, όσο και σε εξωτερικούς χώρους όπως π.χ. σε κήπους και πισίνες. Τέλος, πραγματοποιούν μελέτες και εγκαταστάσεις για ένα έξυπνο σπίτι (instabus).

Μπορείτε να δείτε κάποιες εργασίες, πατώντας εδώ!

Είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν 24 ώρες το 24ωρο για την επίλυση του κάθε προβλήματός σας. Φροντίζουν για εσάς!

Full Service, Ποιότητα σε
Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες

Μερικές από τις υπηρεσίες μας:

Κατοικιών

  • Ηλεκτρολογικοί Πίνακες
  • Ηλεκτρολογικός Έλεγχος
  • Εγκατάσταση Συσκευών
  • Ηλεκτρολογική Ανακαίνιση

Εμπορικές

  • Έλεγχος Καλής Λειτουργίας
  • Ειδοποίηση Ασφάλειας
  • Ηλετρολογικές Αναβαθμίσεις
  • Ηλεκτρολογικά Σχέδια Δόμησης
Αξιολογήσεις Πελατών

Συνεργαζόμαστε χρόνια ως επιχείρηση με τον Δημήτρη και την ομάδα του. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό και το ήθος τους. Εμπειρία και άμεση ανταπόκριση σε κάθε περίπτωση περίπτωση ανακαίνισης, αναβάθμισης ή ηλεκτρολογικής βλάβης! Τους προτείνουμε με κλειστά τα μάτια!Γνωστή αλυσίδα κρεοπωλείων

Άψογοι, έμπειροι επαγγελματίες και πολύ συνεπής στους χρόνους τους! Άνοιξα ένα bar restautant sto κέντρο και ανέλαβαν όλες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Κατάλληλους φωτισμούς σε κάθε φανερό ή κρυφό σημείο και φωτεινές επιγραφές!
Τους προτείνω ανεπιφύλακτα για το καλύτερο αποτέλεσμα!Ιδιοκτήτης Bar Restaurant