Η Ομάδα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1059″ img_size=”1200×600″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border_circle_2″ shadow_types=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]

Ο ηλεκτρολόγος Καβαγιάδας Δημήτριος και οι συνεργάτες του, με γραφείο στον Κορυδαλλό (Αττάλειας 240Β) και με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στον ηλεκτρολογικό τομέα, αναλαμβάνουν κάθε είδους ηλεκτρολογικές εργασίες, με επαγγελματισμό και συνέπεια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις επαγγελματικών κτιρίων και κατοικιών, όπως σε εμπορικά καταστήματα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και σε βιομηχανικούς χώρους. Επιπλέον, αναλαμβάνουν εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, συναγερμών, καμερών, αυτοματισμών, καθώς και εγκαταστάσεις δικτύων, κεραιών και οπτικοακουστικών μέσων.

Παρέχουν πιστοποιητικά ΔΕΗ, εγκαταστάσεις γειώσεων, ενώ πραγματοποιούν ελέγχους και μετρήσεις της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Επίσης, ασχολούνται με βλάβες, με θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις, με εγκαταστάσεις και μελέτες φωτισμού τόσο σε καταστήματα, όσο και σε εξωτερικούς χώρους όπως π.χ. σε κήπους και πισίνες. Τέλος, πραγματοποιούν μελέτες και εγκαταστάσεις για ένα έξυπνο σπίτι (instabus).

Μπορείτε να δείτε κάποιες εργασίες, πατώντας εδώ!

Είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν 24 ώρες το 24ωρο για την επίλυση του κάθε προβλήματός σας. Φροντίζουν για εσάς!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]